Liam Neeson bejelentette, nem fog több akciófilmet forgatni: őszintén feltárta, miért döntött így

A népszerű északír színész, Liam Neeson 1952 júniusában született, ami azt jelenti, hogy idén már 69. életévét is betölti.

Pont ez, mármint, hogy nemsokára már 70 éves lesz, játszott leginkább szerepet abban, hogy a rengeteg bunyós jelenetet leforgatott színész úgy érzi, kiöregedett már az akciófilm-sztárságból.

Az Entertainment Tonight-nak őszintén mesélt arról a pillanatról, amikor elhatározta, hogy nem fog több akciófilmet forgatni:

“68 és fél éves vagyok. Idén leszek 69. Az az igazság, hogy imádok akciófilmekben szerepelni. Szeretem ha szerepem szerint jól elnáspángolhatom a nálam kétszer annyival fiatalabb rosszfiúkat. Ám legutóbb Ausztráliában volt egy bunyójelenetem egy kedves, fiatal sráccal, Taylornak hívják. A jelenet felénél már teljesen kész voltam, úgy elfáradtam, hogy csak na. Meg is kérdeztem a fiút, hogy ő hány éves. Azt mondta 25, én meg azt válaszoltam, hogy a legidősebb fiam pont ennyi idős. Na ekkor döntöttem el, hogy kész, befejezem az akciófilmek forgatását – mondta Liam Neeson.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!