Lakáshoz jutott két hajléktalan Győr-Moson-Sopron megyében, tömérdek pénzt találtak az ingatlanban

A pár azt hitte, rájuk mosolygott a szerencse, de nem sokkal később csalódniuk kellett, ugyanis tettük nem maradt következmények nélkül.

Egy korábban hajléktalan életmódot folytató párnak a munkaadója megengedte, hogy az édesanyja üresen álló lakásába költözzenek. A beköltöző nő törölközőkeresés közben, a szekrényben talált egy fémdobozt, benne három borítékot, amelyben készpénz volt összesen legalább másfél millió forint értékben – közölte az ügyészség.

A Győri Járási Ügyészség vádiratának tényállása szerint a házba beköltöző nő törölközőt keresett, amikor a szekrényben talált egy fémdobozt, benne forintot és eurót tartalmazó három borítékkal összesen legalább másfél millió forint értékben.

A pénzen a pár arany ékszereket, mobiltelefont, élelmiszert és italokat vásárolt, az összeg egy részét pedig a gyermekeiknek ajándékozták.

Az ügyészség az elkövetőket nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettével vádolja. A bűncselekmény büntetési tétele három évig terjedő szabadságvesztés. Az ügyben a Győri Járásbíróság hoz érdemi döntést.

Ha meglesz a tárgyalás és az azt követő ítélet, mi is beszámolunk majd arról, milyen döntés született a pár ügyében.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!