A fiú minden nap két ebédet csomagoltat anyukájával az iskolába: a nő végül kideríti az okát

Bárki, aki valaha is felnevelt egy gyermeket, tudja, hogy mennyi meglepetést tartogathatnak a gyerekek.

Mégis, Josette Duran szemöldöke felugrott, amikor fiatal fia, Dylan odament hozzá egy reggel, és megkérdezte, hogy vihetne-e két ebédet az iskolába.

Josette, aki épp Dylan szokásos ebédjét készítette, meglepődött a kérésen, azonnal érezte, hogy valami nincs rendben. Megkérdezte tőle, hogy vajon nem lakik jól az általa készített ételekkel, de kiderült, hogy a valóság teljesen más volt…

Miután több kérdést tett fel, Josette megtudta, hogy Dylan a második ebédet a barátjának kérte. Az iskolában volt egy fiú, akinek nem volt elég pénze ahhoz, hogy minden nap egy kis gyümölcsön kívül mást is ehessen, és Dylan azt akarta, hogy megfelelő ételt kapjon.

Később világossá vált, hogy a fiú édesanyja egyedülálló anya volt, aki nemrég elveszítette a munkáját.

“Ez érzékenyen érintett, mert néhány évvel ezelőtt, én és a fiam hajléktalanok voltunk” – mondta Josette. “Az autómban éltem, és nyilvános mosdókban fürdettem őt. És nem volt mit ennünk.”

Josette azonnal elkezdett dolgozni, és egy második ebédet készített, és azt ígérte, hogy ezt minden nap folytatni fogja.

Két ebédet készített egészen addig, amíg egyszer az iskolaigazgató felhívta és meghívta őt egy találkozóra.

Josette elment az iskolába, csakhogy ott találta a másik fiú édesanyját, aki rá várt. Összekaparta az összes pénzt, amit csak tudott, amellyel megpróbálta Josette-nek visszafizetni a kedvességét.

Josette azonban visszautasította a pénzt, de ígéretet tett arra, hogy továbbra is segít. A lányok röplabda-csapatának edzőjeként Josette egy adománygyűjtést szervezett, hogy segítse az olyan gyermekeket, mint Dyland barátja.

Mindent egybevetve a csapata 400 dollárt gyűjtött, amelyből ebédet vásárolhattak azoknak a gyerekeknek, akik nem tudták megfizetni az ételt az iskolában.

“Szóval most senki sem tartozik pénzzel az iskolában, és most mindenki tud enni“ – mondta Josette

Itt láthatod ezt a fantasztikus videót:

Milyen inspiráló nő, és milyen nagyszerű fiút nevel Dylanből!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!