Geszti Péter kitálalt a reptéri balhéról: sokkoló, miért késték le a szurkolók a meccset! “A gép végéből 5-6 ember jött vissza előre, és…”

Geszti Péter is ott ült azon a gépen, amin rengeteg szurkoló utazott volna a vasárnap esti magyar-skót meccsre.

Hosszú bejegyzésben tálalt ki arról, hogy kezdődött a reptéri balhé, és mi minden történt. Ezt írja:

“Rajta voltam. A gépen, ami nem ért oda. Legalábbis velem. Mert leszálltam róla. Az úgy volt, hogy két napja szólt István haverom, hogy maradt egy zsugája a magyar-skót meccsre, van-e kedvem kiutazni Stuttgartba? Lett.

Kedvenc utazási irodánkban Gyuri mindent megszervezett pikk-pakk, ahogy szokta, Zsolti barátom kipöfögött velem a 2A terminálra, ment minden, mint a karikacsapás, bár az első csapás útközben már elért, jött egy sms, hogy másfél órát késik a stuttgarti gép.

Sebaj, hoztam olvasnivalót, az új Rakovszky regényt, a mobilt pihentetjük, mert kell az aksiba a szufla, minden abban van: stadion belépő, boarding pass, passz sáv – ja, az nem – de a szállodai meg a transzfer vócser is ott mocorog a pixelekben.

Számolgattam, hogy még szorosan, de így is odaérünk a gépre váró mintegy 100-150 magyar szurkolóval. Össze is futottam a food courtban ismerősökkel, velem együtt bosszankodott itt nagyvállalat vezetője, brókerzseni, sportvezető, és bizony, mindannyiunkban megugrott a stressz, amikor kiderült, hogy az eredetileg 16.15-re tervezett indulás még későbbre, 18.55-re módosult.

Még ekkor is reménykedtünk, hogy neccesen, de elérjük a meccs elejét. A beszállás nyugodtan ment, szórványos hajrá! – magyarok! beordításokkal, amiket főleg a mögöttem ülő srácok toltak, nyersen és részegen. Sűrűsödtek a sértő megjegyzések az idősebb, lassabban mozgó utasokra, akik között betegek is voltak, hogy menjünk mááá’.

Baseball sapkámat még jobban a fejembe húztam, és sóhajtottam, ez nem lesz könnyű menet. Amikor mindenki elfoglalta a helyét – minden szék foglalt volt -, mégsem csukta be a személyzet az ajtókat, mert zavar támadt, a gép végéből 5-6 ember jött vissza előre, és látszott, hogy valami nem stimmel.

Innentől egy rémálommal felérő valóságshow indult, mintha valaki azt akarta volna tesztelni rejtett kamerákkal, hogy miként reagálnak az emberek stresszes helyzetben.”

Hogy ezt követően milyen botrányos jelenetek játszódtak le, az kiderül az alábbi posztból:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!