Fürdőruhában mutatta meg káprázatos alakját a 63 éves Ivancsics Ilona! elárulta, milyen természetes módszerrel fogyott 10 kilót!

Noha már 63 éves is elmúlt Ivancsics Ilona, ezt bizony senki nem mondaná meg róla.

Az utóbbi időben ráadásul őrületesen jó formába került, kivirult, aminek az okait is elárulta. Így nyilatkozott a Best magazinnak a maga mögött hagyott nehéz időszakról és fogyásának titkáról:

“Nem tudtam hova kapaszkodni azután, hogy megszűnt a tizenöt évig tartó párkapcsolatomat, és a színházamat is fel kellett adnom. Esténként csak ettem és ettem.

A kilók szépen egymás után jöttek fel rám. Aztán eldöntöttem, leszámolok a megoldatlan dolgaimmal, és minden területen újraépítem magam.

Három hónap alatt sikerült tíz kilót leadnom. Számomra fontos volt, hogy természetes módszerrel fogyjak, ezért esett a választásom egy gyógynövényes készítményre, ami mellett nem éheztem.

A benne lévő Fülöp-szigeteki banaba fa levelének hatására pedig állítólag a zsírok fele képes csak lerakódni. A hormonjaimat is beállította a receptúra, a változókor ugyanis felborít mindent” – árulta el a színésznő.

Immár remekül érzi magát a bőrében: „Szeretek jól kinézni. Hiszek a természetességben, nincs rajtam plasztikai műtét nyoma.

Sokáig csak a színészi munkásságom miatt szerettem volna bekerülni a köztudatba, mégis bevállaltam egy fürdőruhás fotózást.

Hogy miért? Szeretnék reményt, kapaszkodót, motivációt adni azoknak a nőknek, akik már leírták magukat. Ne tegyék! Lehet újrakezdeni” – hangsúlyozta Ilona.

Itt te is láthatod, milyen remek formában van:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: jegy.hu)