Esküvője napján, gyönyörű öltönyében rohant segíteni egy balesetesnek a magyar tűzoltó: minden elismerésünk

Egy tűzoltónak bármikor készen kell állnia a helytállásra, az életmentésre. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a most következő történet: Gábor az esküvője napján is gondolkodás nélkül segített egy bajba jutottnak. Minderről az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság számol be Facebook oldalán:

“Esküvői fotózásáról tartott hazafelé párjával Komáromi Gábor püspökladányi tűzoltó, az esküvő előtti utolsó órákban, amikor egy közlekedési baleset szemtanúi voltak: egy autó fának hajtott.

Lehúzódtak, Gábor nem késlekedett, azonnal a gépkocsivezető segítségére sietett. A sofőr karja és feje megsérült, erősen vérzett, ezért a vőlegény elkezdte bekötözni, majd a járművet is áramtalanította.

Gábor izgult a sofőr állapota miatt, aki azonban viccelni kezdett a vőlegénnyel, hogy a szép öltönyét össze ne piszkolja, így a tűzoltó megnyugodott, hogy minden rendben lesz. Leendő feleségével megvárták a mentőszolgálatot, majd átadták nekik a helyszínt.

Gábor az idén szerelt fel tűzoltónak, Hajni sejtette, hogy nem egy átlagos férfihoz fog feleségül menni. Olyan embernek mondta ki az igent, aki élete egyik meghatározó napján is hivatását szem előtt tartva sietett egy bajbajutott segítségére.”

(Fotók: Lévai Péter és Barát Attila tűzoltó százados)

Minden elismerésünk az ifjú férjnek!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!