Elkapta a világjárványt, úgy tűnt, hogy jobban van, ám ma elhunyt Kis Grófo édesapja, Kozák László Grófo

Az elismert művész fia, Kis Grófo épp ma reggel nyilatkozta, hogy bár elkapta a fertőzést, úgy tűnik, édesapja jobban van.

„Hála az égnek, már édesapánk is jobban van, szerencsére nem volt semmilyen alapbetegsége, ezért élte túl a vírust, ha nem is könnyen. Pár napja lekerült a lélegeztetőgépről, nemsokára haza is engedhetik – mesélte Kis Grófó. Aztán sajnos borzalmas hír érkezett.

„Mélységesen lesújtott a rossz hír! Nem tudok mit mondani, nagyon szomorú vagyok! Elment az autentikus cigányzene Királya, Kozák László Grófo. Ki fog most énekelni a lagzikban,születésnapokon, keresztelőkön?? Gyerekkorom óta ismert engem és az egész családomat. Figyelemmel kísérte az életemet és a munkámat. Sokat dolgoztunk együtt,ha hívtam azonnal jött, mindent félre tett és Szolnokról szinte azonnal Budapesten termett. Részt vett a Roma Szeretetszolgálat munkájában is mint Jószolgálati Nagykövet. Nagyon tiszteltük és szerettük egymást! Igaz Testvérem volt! Mindig érdektelen és kölcsönös volt a szeretetünk egymás felé!” – áll ifj. Rostás-Farkas György Facebook bejegyzésben, amit a Blikk vett észre először.

A hír Győzikét, azaz Gáspár Győzőt is végtelenül lesújtotta, ő így emlékezett meg a népszerű művészről:

„Legyen könnyű a föld neked! R.I.P. Grofo Egy legenda ment el ez hihetetlen. Isten adjon neki örök nyugodalmat és Részvétem az egész családnak”.

Mi is részvétünket fejezzük ki, nyugodjon békében.

(Kiemelt kép forrása: Smagpix)