Elhunyt Molnár Csilla édesanyja, Marika! Kiderült, milyen rettenetes fordulatot vett az élete lánya tragikus halála után!

Elhunyt Molnár Csilla Andrea édesanyja, Marika, akinek az élete rettenetes fordulatot vett lánya tragikus halála után.

Blikk értesülései szerint Molnár Marika hosszan tartó, súlyos betegség után hunyt el, amellyel már régóta harcolt.

“Csilla édesanyja néhány hónapja elhunyt, így a testvérén, Attilán kívül senki nincs az élők sorában a Molnár család tagjai közül” – mondta el a lapnak egy fonyódi lakos.

A kétgyermekes édesanyának szomorú és nehéz sors jutott: az élete 1986. július 10-én végképp tönkrement, amikor imádott lánya, az 1985-ös Magyarország Szépe, Molnár Csilla Andrea tizenhét éves korában gyógyszer-túladagolásban elhunyt.

„Azt hiszem, nem csak a gyerekemet veszítettem el, hanem mindent. Most üresség van… Tudom, hogy élni kell tovább…” – hangsúlyozta a Szépleányok című, Dér András és Hartai László által rendezett 1987-es dokumentumfilmben Molnár Marika

Az asszony élete Csilla halála után siklott ki igazán: a férjével, Molnár Istvánnal röviddel a lány elvesztése után végképp megromlott a házasságuk, majd Marika el is vált a férfitől.

Bár István később újra megnősült, sőt, ismét családot alapított, Marika magányosan élte az életét.

A hírek szerint az utóbbi, közel negyven évben Ausztriában is élt és dolgozott, de Fonyódon is volt egy lakása, ahol a nyilvánosságtól elvonultan élt.

A lánya halála után a szépségversenyről készült dokumentumfilmben és Friderikusz Sándor Isten óvd a királynőt! című művében is beszélt az érzéseiről, ám később kerülte a reflektorfényt.

Az elmúlt napokban sorra szólaltak meg a Molnár Csillához közelálló személyek. Megtörte a csendet a szépségkirálynő egykori szerelme, Futács Károly is, aki videóban mesélt az egykori titkokról: ide kattintva láthatod.

Balázs Klári is megrázó titkot árult el Molnár Csillával, a gyógyszer-túladagolással és a kiérkező mentővel kapcsolatban. Hogy mi mindent mondott az énekesnő, aki szinte a lányaként szerette Csillát, ide kattintva megtudhatod.

Itt pedig láthatsz egy megrázó erejű dokumentumfilmet Molnár Csilláról, amelyben Csilla édesanyja, Marika is megszólal:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!