Balázs Klári megrázó titkot árult el Molnár Csilláról: “Ha nem olyan mentő indul el vele, amelyik végül visszafordul, mert…”

Balázs Klári és Korda György nagyon jóban volt a tragikusan elhunyt Molnár Csillával: 13 éves kora óta ismerték a tündöklő szépségű lányt.

Most Csilla halálával kapcsolatban megrázó titkot árult el az énekesnő a Story magazinnak: “Először fel sem fogtam, hogy Csilláékhoz jött a mentő, de ahogy kiszálltunk az autóból, majd bementünk a házba, egyszeriben ránk zúdult a valóság.

Teljesen összetörtünk. Csilla édesanyja, Marika romokban volt. Pista, az édesapja pedig egy sötét szobában, az ágyon fekve várta a segítséget, olyan rosszul volt” – emlékezett vissza Balázs Klári.

Az énekesnő szerint 1986. július 11-én mintha minden összejátszott volna Molnár Csilla ellen. Így beszélt erről: “Az édesapja szívgyógyszereit vette be… ha bármi mást szed be, túléli. Ha előbb veszik észre, hogy mi történik odafent, a szobájában, akkor is megmenekül.

Vagy ha nem olyan mentő indul el vele, amelyik végül visszafordul, mert nincs benne mentőorvos. Valamiért ezt a kis angyalt a Jóisten nem akarta itt hagyni a földön – mondta megtörten Balázs Klári.

Az énekesnő azt is hangsúlyozta, hogy nagy tanulság volt ez mindenkinek, és a szülők többsége azóta sokkal jobban meggondolja, elengedi-e gyermekét egy szépségversenyre.

A Korda házaspár akkor ismerte meg Molnár Csillát, amikor először tértek be a szülei fonyódi vendéglőjébe. Balázs Klári szerint a lányukként szerették Csillát, és amint megtudták, hogy megnyerte a szépségversenyt, alig várták, hogy gratulálhassanak neki.

Csilla később sokat panaszkodott, hogy átverik és kihasználják. “Sajnáltuk és szerettük volna segíteni, egyengetni az útját – mesélte az énekesnő, aki szerint a szépségkirálynő azért vette be a gyógyszereket, hogy ráijesszen az apjára, aki „minden lépését megnehezítette.”

“Pista nehezen viselte, hogy már nem a sikeres és jóképű Molnár István vállalkozóként, hanem a szépségkirálynő édesapjaként emlegetik. Hatalmaskodó ember volt, Csillának pedig elege lett. De nem akart ő meghalni! Hát, fülig szerelmes volt, épp összeköltözést tervezett. Látva a boldogságát, mi Gyurival támogattuk is volna. De az élet végül közbeszólt…” – sóhajtott megtörten az énekesnő.

Néhány napja Futács Károly, Molnár Csilla egykori nagy szerelme is megtörte a csendet és sosem hallott titkokról beszélt egy videóban. Hogy mi mindent mondott, ide kattintva láthatod.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!