Egyetlen videohívással bebizonyította Jason Momoa, mekkora szíve van

A Trónok harca és az Aquaman sztárja, Jason Momoa nem először bizonyította már, hogy hatalmas szíve van. Ha jótékonykodásról vagy segítségnyújtásról van szó, mindig az elsők között találjuk őt.

Legutóbb is örök élményt és felejthetetlen perceket szerzett egy súlyos beteg kisfiúnak, Danny Sheehannak, aki ritka agytumorral és gerincvelő-rákkal küzd.

“Csak köszönetet akartam mondani a közösségnek, a barátoknak és a családnak az Instagramon, amiért megmutatták nekem ezt a gyönyörű fiút, Dannyt, aki kemoterápiát kap, mert rákos. Láttam a videóját az interneten, akkor döntöttem el, hogy szeretnék kapcsolatba lépni vele, hogy beszélgethessünk egy kicsit FaceTime-on keresztül” – írta közösségi oldalán a színész.

Momoa fel is hívta a kisfiút, aki szemlátomást meg volt kicsit szeppenve, de a színész végig nagyon kedves és türelmes volt vele.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés


“Jól nézel ki! Izgatott vagy? Én is az vagyok” – próbálta oldani a kisfiú lámpalázát a színész. A beszélgetés közben kiderült, hogy Danny soha nem úszott még delfinekkel, úgyhogy Jason Momoa megígérte neki, hogy ezen majd változtatni fognak.

A kisfiú anyukája alig jutott szóhoz a boldogságtól, hálásan köszönte a színész önzetlenségét és kedvességét. “Köszönöm, hogy felhívtad Dannyt, akit a legboldogabb kisfiúvá tettél – alig várja, hogy delfineken lovagoljon” – írta a közösségi oldalán az édesanya.

Minden elismerésünk Jason Momoának, aki bármikor szakít időt arra, hogy segítsen vagy jótékonykodjon, Dannynek pedig mielőbbi gyógyulást kívánunk.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!