Emlékszel Konta Barbarára? A Barátok közt tinisztárja volt, 40 évesen Hollandiába költözött! Videón, hogy néz ki most:

Konta Barbara a kezdetektől 1998-tól tagja volt a Barátok közt csapatának, és az első néhány évben Hoffer Eszterként a sorozat egyik főszereplője volt. Aztán inkább színházi és televíziós műsoraira koncentrált és távozott a sorozatból.

Barbara már a 40. életévét is betöltötte! 17 éves korától öt éven át volt szinte napi rendszerességgel látható a tévéképernyőkön, utána azonban jóval kevesebbet hallottunk róla.

Barbinak azonban biztosan nem unalmasak a hétköznapjai, hiszen immáron kétszeres anyuka.

Franciska nevű lánya 2008-ban született, 2017-ben pedig világra jött második kislánya, Fanni. Mindenki “Hoffer Eszterének” tehát teljesek és boldogok a mindennapjai és nem bánta meg, hogy visszavonult a rivaldafényből.

‘Körülbelül 15 éve váltottam teljesen pályát, ekkor lettem utazásszervező, repülőjegyes utaztató, és ennek mindenfajta ágát kipróbálhattam.

Hat éve dolgozom egy klassz csapattal, már nem a turistákkal foglalkozunk, hanem céges utaztatással: egészen pontosan filmeseket utaztatunk, ennyi maradt meg számomra a filmes világból.

Amerikai, angol és különböző külföldi produkciókat, stábokat és színészeket utaztatunk be Magyarországra, illetve hazai produkciókat is külföldre. Ez egy nagyon pörgős, izgalmas munka nagy kihívásokkal, de tudom innen is végezni’ – mondta Konta Barbara a Palikék Világa című műsorban.

“Elhatároztunk, hogy belevágunk egy nagy kalandba: felpakoljuk a gyerekeket, és elvisszük egy olyan helyre őket, ahol szeretnénk, hogy felnőjenek. Ahol más dolgokat tapasztalnak, kicsit megbolygattuk a komfortzónánkat” – hangsúlyozta Barbara.

Kiderült, hogy a családjával Hollandiában kezdtek új életet: “Már nagyon jól berendezkedtünk, átvettük a holland életérzést. A férjemmel mindketten megtartottuk a magyar munkánkat” – árulta el Konta Barbara.

A videóban láthatod, hogy néz ki most:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!