A nőnek azt mondták, gyógyíthatatlan beteg, öt éven belül meghal: a férjjel eldöntötték, mit tesznek, ám rettentően megbánták

Két évvel ezelőtt az orvosok szomorú hírt közöltek a 62 éves Jackie Dibb-bel: azt mondták neki, gyógyíthatatlan demenciában szenved, legjobb esetben is csak 5 éve van hátra, két év múlva valószínűleg már nem fogja felismerni a családtagjait.

Ezek után az idős asszony férjével, a 61 éves Rob Dibb-bel teljes egyetértésben úgy döntött, kiélvezi élete hátralévő részét.

Régi fürdőszobájukat 4000 fontért (1,5 millió forint) modernizáltatták, 1500 fontos (500 ezer forint) luxusnyaralásra mentek Törökországba.

Vettek egy kétajtós amerikai hűtőszekrényt 700 fontért (250 ezer forint), és a rokonokat is elárasztották mindenféle ajándékokkal.

Jackie 12 éves unokájától és a család többi tagjától is szívszorító búcsút vett.

Aztán 345 nappal a végítélet elhangzása után az orvosok felülvizsgálták Jackie leleteit, és kiderült, az asszonynak nincs demenciája, mindössze súlyos depressziója van, és ha minden jól megy, még jó sokáig jó egészségnek örvendhet majd.

Az idős házaspár nem tudott maradéktalanul örülni a jó hírnek, ugyanis egy év alatt eltapsolták 10000 fontnyi (3,5 millió forint) megtakarításukat, és most nincs egy pennyjük sem.

Az asszony férje, Rob azt mondta, a neurológus nem látott még ekkora orvosi hibát, ennek ellenére a kórháztól mindössze egy bocsánatkérő levelet kaptak az okozott stresszért.

A házaspár mégsem fog perelni, egyrészt azért, mert “az orvosok és a kórház annyi jót tett eddig értük”, másrészt azért, mert a per közel 25000 fontba kerülne, és vagy 4 évig biztosan elhúzódna.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: blikkrúzs)