9 kérdést tett fel Magyar Péter! Ezekben a fontos ügyekben várja a mihamarabbi választ:

Kedd reggel újabb posztot írt Magyar Péter, ezúttal 9 kérdést tett fel melyekre választ vár:

“Add tovább! Az alábbi kérdésekre nem adott eddig választ a kormány és az adófizetői pénzekből működő propaganda:

1. Igaz-e, hogy a Végrehajtói Kamara korrupt elnöke, Schadl György Rogán Antal propagandaminiszter embere volt?

2. Igaz-e, amit az akkori igazságügyi miniszter állított, hogy Völner Pál miniszterhelyettest már fél évvel a gyanúsítások előtt figyelmeztették arra, hogy titkos megfigyelések zajlanak?

3. Igaz-e, hogy Rogán Antal és/vagy az emberei kihúzatták a nyomozati iratokból a rájuk nézve terhelő részeket?

További kérdések az ügyészséghez és a kormányhoz:

4. Hogyan várható el, hogy az ügyészség objektívan kivizsgáljon olyan bűncselekményeket, amelyekben a nyomozó hatóság is érintett lehet?

5. Hogyan jelentheti ki az ügyészség szóvivője, hogy valami nem lehetséges, amikor még meg sem hallgatta tanúként az információval rendelkező kormánytagokat?

6. Miért nem hozza nyilvánosságra az ügyészség, hogy milyen ügyben hallgatta meg tanúként Varga Judit volt igazságügyi minisztert?

7. Mikor fogja meghallgatni az ügyészség tanúként az érintett kormánytagokat és a miniszterelnököt?

8. Mi a célja a kormánynak azzal a jogszabálytervezettel, amely alapján a jövőben az igazságügyi miniszter bármikor belenézhetne ügyészségi iratokba?

9. Igazak-e azok az értesülések, hogy a kormány maga alá akarja rendelni az ügyészséget, hogy még inkább kézi vezérléssel lehessen irányítani a nyomozásokat?

A kormánynak és az adófizetői milliárdokból folytatott propagandának jelenleg az az egy célja van a lejáratásommal, hogy a fenti kérdésekről és ezzel az utóbbi évtizedek legnagyobb politikai és jogi botrányáról elterelje a figyelmet.

Ne hagyjuk, hogy ez sikerüljön nekik. Kérlek Benneteket, hogy minden propaganda bejegyzéshez, minden kormányzati politikus oldalára másoljátok oda ezeket a kérdéseket.

“Egynek minden nehéz, sokaknak semmi sem lehetetlen” – zárul a bejegyzés.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Magyar Péter Facebook oldala)