3 fiú után kislányt akartak, de az anya hasa túl nagyra nőtt: az orvos nem köntörfalaz, kitálal a helyzetről

Három fiú után döntött úgy az ausztráliai Perthben élő Dunstan házaspár, Chloe és Rohan, hogy újabb gyereket szeretne. Lehetőleg most egy kislányt.

Nem kellett sokáig várniuk, csodálatos hírt kaptak: hamarosan újra szülők lehetnek. De ezúttal Chloe terhessége nem olyan volt, mint az előzőek. Hasa túl gyorsan növekedett, és hihetetlen méretet öltött.

Végül olyan hatalmasra kerekedett, hogy már zavarta az anyát a mozgásban is. Az orvosnál történt sürgős ultrahangos vizsgálat azonnal tisztázta a helyzetet.

A vizsgálat során megállapították, hogy Chloe hasában nem egy, hanem három kisbaba van, azaz az anya hármas ikreket vár. Azt is meg tudták mondani, hogy a három közül az egyik régóta várt kislány.

A fiúk jól fejlődtek az anyaméhben, de lány testvérük egyáltalán nem úgy fejlődött, ahogy kellett volna. Az egyetlen mód, hogy megmentsék a pici életét, ha életmentő császármetszést alkalmaznak.

A lány ezt a legrosszabb rémálmában sem gondolta volna. Döntenie kellett, hogy vagy kockáztatja a fiúk életét, hogy megmentse a kislányt, vagy feláldozza a kislányt, hogy megmentse a fiúkat.

Chloe úgy döntött, hogy mindhármukért harcolni fog. Végül megindult a szülés és sikerült mindhárom gyerek életét megmenteni. Állapotuk napról napra jobb lett, erősebbek lettek.

Az orvosok munkájának eredményeképpen a három új jövevény, a kis Pearl, Rufus és Henry biztonságban és egészségesen térhettek haza. Az idősebb testvérek öröme határtalan volt.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!