VV Dani elmondta, mit gondol a tankönyvekről és az érettségiről: “Púp a hátamon a tankönyv, abból inkább veszek egy…”

A tegnapi BeleValóVilág című műsorban igencsak szókimondó videókat láthattak azok, akik kíváncsiak voltak arra, mik voltak a Való Világ 10. jubileumi szériájának előző napi történései.

Többek között a 22 éves VV Dani mondta el, hogy mit gondol az iskoláról, a tanulásról, a tankönyvekről és az érettségiről. Igencsak megosztó gondolatai voltak:

“Mondta a Bálint, hogy sokat olvas, azért ilyen kifinomult a beszéde, de tesó, az nem én lennék, hogy leülök, azt magolom a f*szságokat, ami nem érdekel. Púp a hátamon a tankönyv, abból inkább veszek egy karton cigit.

Akiket láttam, hogy érettségiztek és lefotózták Facebookra, mondtam, hogy töröld ki vele a segged, ember. Tényleg annyira nem fog meg, leszarom. Hátsó pados gyerek voltam, aki még puskázni se tudott, mert azt is leszartam. 11 osztályom van meg. Ha megszerezném az érettségit felrakom a polcra porfogónak” – mondta Dani, aki mondandója közben jókat röhögött saját gondolatain.

Ha kíváncsi vagy arra, mi történik bent a villában, és miket mondanak még bent a villalakók, akkor ezen a linken láthatod a legjobb videókat.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Instagram – VV Dani)