Volt, hogy 15 kilóval nehezebb volt, ám mostani énjét szereti igazán Mádai Vivien: a képek mellett étrendjét is megosztotta

Mádai Vivien mindig is televíziós szeretett volna lenni: a Színház- és Filmművészeti Egyetemen is a televíziós műsorkészítés fortélyait tanulta. Kitartó munkával és szorgalommal sikerült megvalósítani legnagyobb álmát és műsorvezető lett belőle. Immár 10 éve annak, hogy először láthattuk képernyőn.

Életmódjában és mindennapi életében is a tudatos választások és döntések híve.  Vivien elárulta, hogy új étrendjét és életmódját egy 21 napos vegán diétának köszönheti, azután döntötte el, hogy véglegessé teszi a vegán táplálkozást az étrendjében.

“A huszonegy nap után azt vettem észre, hogy nem akarok mást enni, mert jól érzem magam a növényi alapanyagokból készült ételekkel. Most már nincs cél. Egyszerűen élvezem, hogy kreatívabb lehetek a konyhában, és újabb dolgokat találhatok ki. A vegán étkezésnek rengeteg pozitív hatása van, például korábban tudok felkelni és könnyebben. Frissebb vagyok és jobban bírom a napot is” – mesélte a Borsnak Vivien.

Egyedül a bundás kenyér hiányzik neki, de azt sem kell nélkülöznie, hiszen egy trükkel ezt is megoldja: sörélesztős csicseriborsó segítségével készít magának ahhoz hasonló ételt, de javarészt magvakat, tésztákat és vegán sajtokat fogyaszt.

Meg is látszik rajta, hogy jót tett neki az életmódváltás, remekül mutat az új képeken:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!