Két év után újra szerelmes Gáspár Evelin: videóinterjúban elmesélte, hol és mikor fordult komolyabbra a dolog párjával

Gáspár Evelin több év után végre újra párkapcsolatban él. Párját azonban nem szeretné megmutatni, hiszen nem akarja, hogy az ő párkapcsolata legyen a téma a médiában.

Elárulta azt is, hogy gyerekként sok álma volt, sokáig ügyvéd vagy diplomata szeretett volna lenni. Arról is őszintén vallott, hogy bizony nem volt egyszerű számára, hogy már gyerekkorában ismert volt.

Sok igaztalan bántás érte, barátai elfordultak tőle. Egy ideig párkapcsolatot is nagyon nehezen talált. Ennek ellenére mindig is hálás volt családjának és büszke volt rájuk.

Arra különösen büszke, hogy szülei 27 éve házasok, ezt manapság egyre kevesebben mondhatják el magukról. Mégis úgy érzi, sokan lenézik őket illetve irigylik azt, amilyen anyagi körülmények között ők élnek.

Aki ezt irigyli, annak azt üzeni, hogy édesapja pánikbeteg lett a folytonos médiafigyelem miatt, húgának pedig torz személyisége lett. Neki magának nincsenek barátai, Evelin azt mondja, senkiben sem bízik meg.

Gáspár Evelin két év után lelt új párkapcsolatra: párját már régebb óta ismerte, a tavaszi karantén alatt fordult szorosabbra a kapcsolatuk. Evelin azt is elmondta, hogy jelenleg még biztos nem szeretne gyereket, szeretne még például utazni előtte, megismerni a világot.

Itt meg tudod nézni a teljes interjút:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!