Vastag Csaba először beszélt egy hónappal ezelőtti szakításáról: elárulta, mi igaz a pletykákból, és elmondta a valódi okot

Tavaly év végén, öt évnyi együttélést követően szakított egymással Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba. Az azóta eltelt idő alatt rengeteg pletyka és teória látott napvilágot a különválás okairól.

Az egykori pár ugyanis a szakítás pillanatában nem kívánta kommentálni a dolgot, így csak a barátok, ismerősök beszámolóiból lehetett találgatni a miérteket illetően.

Néhány nappal ezelőtt Görgényi Fruzsina beszélt először részletesebben a szakításról, akkor ő elmondta, hogy Csabával a legnagyobb szeretetben és tiszteletben váltak külön, nem volt se tányércsapkodás, se veszekedés.

Most Vastag Csaba is megtörte a csendet, hogy cáfolja a harmadik félről keringő pletykákat. Ezt mondta a Bors megkeresésére:

“A híresztelésekkel ellentétben nem egy harmadik fél miatt szakítottunk Fruzsival. Úgy határoztunk, a legnagyobb szeretetben és kölcsönös tisztelet megtartása mellett, hogy a mi közös utunk ezennel véget ér.”

A valódi okot is elárulta, ez pedig a következő: “Teljesen máshogy képzeltük el a hosszú és közép hosszú távú jövőt. Reggeltől estig dolgozom, alkotok, zenét szerzek, dalszöveget írok, és amikor lehetőségünk van fellépünk, koncertezünk a zenekarral, és ez még beláthatatlan ideig így is marad” – szögezte le határozottan Vastag Csaba.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Instagram – Vastag Csaba)