Varga Judit új párja az egyik legtöbbet kereső állami tisztviselő! Mutatjuk, mit lehet róla tudni!

Mi is beszámoltunk arról, hogy Varga Judit egykori igazságügyi miniszter párra talált, nem is akárki a kedvese!

A korábbi miniszter új párja jelenleg az ország legjobban kereső állami tisztviselője. A fizetése megközelíti a bruttó 6,2 millió forintot. Juttatása pedig idén tovább emelkedik, hiszen a bérét mindig az előző évi átlagkereset tizenkétszeresében határozzák meg.

Windisch László végzettségére nézve jogász, diplomáját 2002-ben szerezte meg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán. 2012-ben sikeres jogi szakvizsgát tett.

2002-től a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (és jogelődje: Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal) Közép-magyarországi Regionális Igazgatóságán előbb jogász, később osztály-, és főosztályvezető, majd igazgatóhelyettesi pozícióban dolgozott.

2011 januárjától a Nemzetgazdasági Minisztérium Adó- és Vámigazgatási Főosztályának vezetője, majd 2013 áprilisától a jegybank alelnökévé választásáig a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Politikáért Felelős Ügyvezető Igazgatóság Költségvetési Elemzések Igazgatója

A szakember 2019-ig dolgozott a Magyar Nemzeti Bankban, jelenleg pedig az Állami Számvevőszék elnöke.

Varga Juditot nemrég kéz a kézben fotózták le Windisch Lászlóval. Ha kíváncsi vagy a képre, ide kattintva láthatod.

Windisch László 2022 óta tölti be az Állami Számvevőszék elnöki tisztségét, egyébként ez a felügyeleti szerv pártok egyik ellenőrző testülete is.

(A képen: Windisch László, forrása: MTI)

Hónapok óta tart a kapcsolatuk, s a baráti társaságukban nem is titkolják, hogy együtt vannak – árulta el a Blikknek a volt miniszter neve elhallgatását kérő ismerőse.

Hogy Magyar Péter hogyan reagált volt felesége új kapcsolatának hírére, ide kattintva kiderül.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Varga Judit Facebook oldala)