15 kilót adott le Völgyi Zsuzsi, szebb mint valaha: íme a friss képek

Völgyi Zsuzsi a Romantic együttes tagjaként óriási népszerűségre tett szert az elmúlt 20 évben. A külsejét is rengetegen csodálták, ám volt egy időszak, amikor nagyon meghízott.

Annyira megszaladtak nála a kilók, hogy a ruhatárát is cserélni kellett, hiszen már nem fért bele fellépőruháiba.

A hízás alaposan megtépázta az önbizalmát, ráadásul ez is közrejátszhatott válásában. Így mesélt minderről a Blikknek:

“Úgy jöttem ki a tus alól, hogy inkább bele se néztem a tükörbe, egyből bebugyoláltam magam egy törölközőbe, hogy ne is lássam magam.

Az exem egyszer megjegyezte, ő egy patika nőt vett el, és járhatnék konditerembe. Ez nem motivált, sőt! Jobban esett volna, ha támogat, nem pedig kritizál, ami óriási lelki bombát adott a nőiességemnek.

Ez is lehetett az egyik oka a válásunknak. Folyamatosan kaptam az ívet, és ezzel az önbizalmamból is sokat veszítettem. Megfelelni se akartam neki, mert azzal, hogy állandóan piszkált, nem ösztönzött arra, hogy változtassak” – kezdte Zsuzsi a lapnak, majd így folytatta:

“Azt az önbizalmat, amit az exem elvett, visszakaptam a többi férfitól. Emiatt nem lettem depressziós, és nem zavart annyira a külsőm se.

Egy ideje pedig egy olyan társ van mellettem, aki kerekdeden szeretett belém, és úgy is én voltam neki a legszebb nő a világon.

Ez akkora töltést és motivációt adott nekem, hogy elhatároztam, lefogyok, és megmutatom neki, milyen az a Zsuzsi, aki valóban jól érzi magát a bőrében” – mesélte az énekesnő, aki egy éhségérzetet megszüntető gyógynövényes készítmény segítségével 15 kilót adott le néhány hónap alatt.

Mint látható, ismét bombaformában van, gratulálunk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zsuzsi Völgyi (@zsuzsi_volgyi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Képek és kiemelt kép: Völgyi Zsuzsi Instagram oldala)