Vajna Tímea őszintén mesélt a gyermekvállalásról és azt is elmondta, mi mindenre szeretné megtanítani újszülött unokaöccsét

Vajna Tímeát a nézők legutóbb vasárnap láthatták a TV2 Nicsak, ki vagyok című műsorában, ahol szőrmókjelmezben fergeteges produkciót mutatott be a varjújelmezbe bújt Dobrády Ákossal.

Az előadást követően meginterjúvolták Timit, ebből kiderült, hogy a műsor felvételei még kora ősszel lehettek, hiszen akkor még nem született meg Timi húgának, Palácsik Lillának a kisfia, Noah, aki októberben jött világra.

Ennek kapcsán Vajna Timi bevallotta, hogy saját gyereket is szeretne: “hamarabb leszek nagynéni, mint édesanya, de ami késik, nem múlik” – mondta őszintén a videóban.

Azt is elárulta, hogy unokaöccsének szeretné majd megmutatni Disneylandet illetve minél hamarabb meg szeretné tanítani unokaöccsét „csajozni”, merthogy már „egyévesek is csajoznak” .

“Megtanítom neki, hogy cicababa, mittudomén, valamiket, hogy milyen szavakat mondjon” – mondta lelkesen Vajna Tímea Kadlacsek Krisztiánnak.

Itt meg tudod hallgatni az interjút:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Getty Images)