Újra kórházba került Benkő László, válságos állapotban van

Benkő Lászlóról sajnos az utóbbi években nem a jó hírek kapcsán ír a sajtó. Az elmúlt években sok időt kellett kórházban töltenie különböző betegségei miatt, és pár hónapja újra rosszabbra fordult az állapota.

Legutóbb másfél hónapja került kórházba, súlyos belső vérzést állapítottak meg nála, és nem sokon múlt, hogy életben maradt. Napokkal ezelőtt Benkő László újra rosszul lett és kórházba kellett szállítani: minderről a zenész fia, Balázs így nyilatkozott a Borsnak:

“Most sajnos elég gyenge, ám ez valahol várható volt, hiszen a rengeteg gyógyszer, amivel kezelik nagyon megviselte a szervezetét. Bevérzett a gyomra, bevizesedett a tüdeje, most pedig a térdét is operálni kellett. Egyik intézményből viszem a másikba, s most jelenleg az egyik budapesti kórház belgyógyászatán fekszik.”

A Bors Kóbor Jánossal is beszélt, ő a következőket mondta:

“Imádkozunk Laciért. Szegénykém nagyon rossz állapotban van, nemrégiben újra kórházba került, és azóta állandó felügyelet és kezelés alatt áll. Bevizesedett a tüdeje, válságos az állapota, az orvosok azonban mindent megtesznek az életben maradásáért.”

Mi is nagyon szorítunk azért, hogy Benkó László mielőbb felépüljön!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Soós Lajos – MTI)