Újabb főszereplő távozik a Mintaapákból: a 3. évadban már nem láthatjuk őt

A Mintaapák című közkedvelt sorozatban bizony meglehetősen gyakoriak a szereplőváltások: ráadásul nem a mellékszereplőket alakító színészek cserélődnek, hanem a főszereplők frontján kerülnek új színészek a képbe a régiek helyett.

Emlékezetes volt, hogy a második évad előtt szinte az összes férfi főszereplő kicserélődött: Klem Viktor, Szabó Kimmel Tamás és Fenyő Iván sem szerepelt már az új évadban, a hölgyek közül pedig Kovács Patríciát nem láthattuk az új részekben.

Ezúttal egy főszerepet játszó hölgytől köszönnek el, méghozzá Polyák Lillától.

„Sajnos voltak olyan napok, amikor igazán nehezen ment a közös munka, ráadásul Polyák Lillával az egyéb elfoglaltságai miatt egy időben egyeztetni sem volt egyszerű a forgatási napokat” (…) „Így nem meglepő, hogy amikor azon kezdtek gondolkodni a sorozat készítői, hogy milyen új fordulatokkal dobják fel a szériát, akkor a színésznő kiírása szinte azonnal szóba került” – mondta egy bennfentes a Blikknek.

A Polyák Lillától való búcsút a TV2 hivatalosan is megerősítette:

“Polyák Lilla távozása kizárólag az új történetszál megjelenésével függ össze. Minden sorozat életében egy újabb szezon indulása lehetőséget ad a megújulásra. A Mintaapák harmadik évada az új karakterek megjelenésével minden eddiginél izgalmasabb fordulatokat tartogat a nézőknek. A folytatásban nem szerepel Klára karaktere, az őt megformáló Polyák Lillának ezúton is köszönjük a munkáját” – adta hírül a TV2 sajtóosztálya.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!