Tóth Gabi szívszorító vallomást tett arról, mennyire megváltozott Krausz Gábor

Tóth Gabi különleges családi titkokról lebbentette fel a fátylat a csalad.hu portálon vezetett blogjában.

Ezúttal arról írt, hogy férje, Krausz Gábor milyen jó apa, és hogyan vált egyre szorosabbá a kötelék apa és lánya között.

„Az én Krauszom első ránézésre egy mufurc… Második ránézésre is… De aki elég türelmes és van kedve, ideje kivárni, hogy megnyíljon, az rájöhet, hogy ő valójában olyan, mint Shrek.

Na jó, nem zöld, és nem is csúnya, de bizonyos értelemben egy ogre. Viszont akit beenged a „mocsarába”, az biztonságban van, és azért mindent megtesz” – kezdte bejegyzésében a férjéről írt jellemzést Tóth Gabi.

Majd azt is elárulta, hogy Gábor és a lányuk közt folyamatosan erősödik a kapcsolat. Emiatt különös érzés kerítette hatalmába:

„Megszólalt a fejemben a vészcsengő. Mi van, ha a lányom engem már nem is szeret? Mi van, ha majd csak az apjában bízik meg? Mi lesz a mi anya-lánya kapcsolatunkkal? És így tovább…

Aztán a következő hang rögtön reagált: Te normális vagy, Tóthgabi, féltékeny vagy a gyermeked apjára, csak mert végre olyan szoros a kapcsolatuk, amilyenre egyébként mindig is vágytál?

Tényleg az a bajod, hogy egy kicsit pótolható vagy és nem dől össze a világ, ha nem vagy jelen?”

Aztán arról is írt, milyen volt, amikor a kislány, Hannaróza betegen az édesapjával maradt, mert az énekesnőnek koncertre kellett mennie:

„Az út első felében azért még bőgtem és ostoroztam magam, hogy otthagytam a beteg gyerekemet.

Azon agyaltam, hogy Gábor vajon tényleg gondját tudja-e viselni egyedül Hanninak. Mi van, ha rossz gyógyszert ad be? Vagy jót, de túl sokat… vagy nem eleget? Ha nem tudja megnyugtatni?

Aztán láttam magam előtt, ahogy mondja, hogy nyugodjak meg. Felidéztem a tekintetét, ami azt sugallta, hogy ő ezért a gyerekért tűzbe megy, ha kell és az élete árán is megóvja minden bajtól.

És akkor elengedtem az aggódást, az önmarcangolást, a félelmet attól, hogy pótolható vagyok” – olvasható Tóth Gabi bejegyzésében.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagram oldala)