Az állat amit megpillantottál elmondja, hogyan és mennyire változtál meg az évek alatt

Nézd meg a képet, az első állat, amit meglátsz rajta sok mindent elárul rólad:

Bagoly

Sokkal okosabb és tapasztaltabb lettél, már nem olyan vagy mint amilyen voltál. Már megérted azt is, hogy nem minden dolog embertől függő megtanultad, hogyan kamatoztasd a lehetőségeidet.

Medve

Most sokkal magabiztosabbnak érzed magad mint bármikor, erősebb lettél. Most mindent véghezviszel amibe belekezdesz, általában győztes vagy. Megérted, hogy sokkal többet tudsz mint azelőtt, sok tapasztalatot gyűjtöttél különböző foglalkozásokban.

Mókus

Praktikusabb lettél, megtanultad, hogyan tartalékolj a nehezebb napokra. Azt is megtanultad, hogyan használd a varázsod és sokkal jobban kommunikálsz. Most már nem igazán befolyásol téged a más véleménye, sokkal jobban koncentrálsz a saját életedre.

Farkas

Elkezdtél jobban vigyázni magadra, a saját biztonságodra és a saját kényelmedre, kevésbé bízol meg az emberekben. Kemény módszereket használsz a problémák megoldására, a magány már nem ijeszt meg.

Róka

Megtanultad olyannak szeretni magad amilyen vagy, most már sokkal jobban gondolkodsz és jobban felméred a dolgokat. Megfontoltabb és óvatosabb lettél, megvannak a saját elképzeléseid és a saját szabályaid.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: ketkes)