Torres Dani beszólt a Szilárd halálán károgóknak: “Elegem van a “Minek ment oda?!” meg a…

Míg az ország nagyobbik része szomorúan gyászolja Suhajda Szilárdot, vannak olyanok is, akik a gyász helyett inkább kárognak.

Felelőtlennek kiáltják ki Szilárdot, vagy felteszik a klasszikus “Minek ment oda?” kérdést.

Közben egyre több felkavaró részlet derül ki Szilárd feltételezhető haláláról: ide kattintva kiderül, mi lehet a szörnyű igazság.

Ide kattintva pedig megtudhatod, mint üzent egy korábban szintén a Mount Everesten elhunyt hegymászó, Erőss Zsolt özvegye azoknak, akik megkérdőjelezik Szilárd lépéseit.

Torres Dani, a Megasztár első szériájának döntőse sem kímélte azokat a kommentelőket, akik most Szilárd halálán kárognak. Ezt írta Facebook oldalán:

“Hegymászó család sarjaként rohadtul elegem van a “Minek ment oda?!” meg a “Felelőtlen, mert kisgyereke van!” és az “Úgy kellett neki, ő kereste a bajt!” féle kommentektől!

Annyival jobb lenne a világ, ha azok a fotellakók, akiknek gőzük nincs erről az egészről, mondjuk elkezdenének némi emberséget mutatni.

És tisztelettel viseltetni egy élsportolónk iránt, gondolva arra is, hogy naponta milliók kockáztatják napi szinten az életüket más hivatásokból kifolyólag, kisgyerekesen és nagycsaládosan IS, és mondjuk csendben maradnának”  – hangsúlyozta bejegyzésében az énekes.

Itt az RTL pedig tudósítását láthatod a tragikus eseményekről:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Suhajda Szilárd Facebook oldala)