Majka őszintén vallott pánikrohamairól: “Az önmarcangolásnak sokszor azt a formáját is választom, hogy…”

Majka volt az egyik vendége Kadarkai Endre Világtalálkozó című műsorának, melyben Tamás Gáspár Miklós filozófussal együtt szerepelt. A műsorban kendőzetlenül kerültek szóba igen komoly témák is.

Majka vallott például arról, miben változott az elmúlt években, hogy érzékenyebb lett, hogy nagyon fel tudja idegesíteni a hülyeség, és hogy néha szorongások törnek rá, amivel kapcsolatban pszichológus segítségét is igénybe veszi.

„Igazából most sem tudom, hogy ezek pánikrohamok-e? Akikkel beszélek és átélték ez, egészen máshogy fogalmazzák meg a pánikrohamot, mint amit én érzek. Egyébként, aki ebben járatos, az orvosok azt mondják, hogy a pánikrohamnak rengeteg formája van. Olyan is, mint az enyém”.

„Én kimerültem, az egy idegi kimerültség volt. Egyszerűen már nem bírtam. Sokat melóztam, sokszor mindenkire sokat odafigyeltem, sokféleképpen próbáltam megfelelni”. – vallotta be őszintén Majka.

Majoros Péter arról is beszélt, hogy ezeknél a nehezebb időszakoknál felesége és barátai is segítenek neki:

“Nagyon megijedtem, hogyha ez így marad, akkor nekem vége az életemnek. Viszont volt a Hajós Andris, aki az egyik legjobb cimborám, nagyon kellett, hogy mellettem legyen, mert ő már túl volt egy ilyenen. Például az Emil Rulezt, a zenei karrierjét emiatt áldozta fel. És ő azonnal a fejemre koppintott, hogy »Nem, haver, lemondták két hétig koncerteket, de most el fogunk menni koncertre együtt.”

„Az önmarcangolásnak sokszor azt a formáját is választom, hogy teljesen önmagammal vagyok elfoglalva, hogy milyen bajom van, nekem mennyire rossz, amikor rosszul vagyok. Ilyenkor megszűnik a világ és csak az én problémám van”. Ilyenkor felesége, Majoros Hajni hívja Majka pszichológusát, és együtt megoldják a gondokat.

Mindenképp elismerésre méltó, hogy Majoros Péter felvállalta problémáit, nehézségeit és ilyen őszintén mesélt az embert próbáló időszakokról. A teljes adás is roppant érdekes, szívből ajánljuk:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Instagram – Majka)