Takarítóként keresi a kenyerét a Megasztár egykori zsűritagja

Noha pályafutását a Magyar Televíziónál kezdte, vezette a Magyar Narancs kulturális rovatát, majd a Wanted magazin rovatvezetője volt, tíz éven át szervezte a Mediawave összművészeti fesztivált, és később az Élet és Irodalom és a Tilos Rádió munkatársa is volt, Bakács Tibor nevét a legtöbben mégis a Megasztár című műsorból ismerhetik.

Több évadon át a zsűri népszerű és oszlopos tagja volt, ő véleményezte többek között Tóth Vera, Oláh Ibolya, Gáspár Laci, Rúzsa Magdi vagy Tóth Gabi produkcióit is.

A műsor alatt volt talán pályafutása csúcsán, minderről így beszélt Kadarkai Endre műsorában, a Világtalálkozóban:„Voltam a csúcson és szerintem ott romlottam el, erkölcsileg és minden szempontból.”

Ezt követően Bochkor Gábort hozta föl példaként: “Nem akartam olyan lenni, na! Felszínesek, műveletlenek, nincs tempóérzékük, a média mesterségesen tartja fönn őket.”

A Megasztár után kicsit eltűnt a reflektorfényből, műsorai, munkái is fokozatosan megszűntek. A műsorban elárulta, hogy jelenleg takarítóként dolgozik:

“A Szimplában kezdtem el takarítani, és olyan szintű volt a mocsok, hogy azt gondoltam, nem fog menni. De aztán mielőtt bezárt volna a Szimpla a járvány miatt, kijött az APEH-ellenőrzés és hibát nem találtak.”

Munkásszállókon és kórházakban is takarít, és nagyon bántja, hogy azt tapasztalja, Magyarországon lenézik a munkát.

Sajnos való igaz, hogy sokan úgy gondolják, a takarítás alantas munka, pedig az is becsületes foglalkozás.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani

(A nyitókép illusztráció)