Szőke Zoltán teljesen új szakmát talált magának: ezzel keresi most a kenyerét a népszerű sorozatsztár

A TV2 Mokka című műsorának stábja elkísérte Szőke Zoltánt az új munkahelyére. A riportból kiderül, hogy a két évtizedig az ország egyik legnépszerűbb szappanoperájában, a Barátok köztben szereplő színész mivel tölti most az idejét, tudatos visszavonulását követően.

“21 év intenzív televíziózás után éreztem azt, hogy már nincs mondanivalóm. Nem mondom azt, hogy kiégtem, mert az egy más történet, egyszerűen nem volt mondanivalóm. Hogyha még ehhez párosul az is, hogy az embernek csökken a motivációja az iránt, amit csinál, akkor előbb-utóbb úgy, ahogy én is ráébredtem, hogy ezt akkor most kell abbahagyni. Akármilyen vérző szívvel és akárhogy szerették a nézők azt a produkciót, aminek az egyik főszereplője voltam, de a saját érdekemben, a saját mentálhigiéniám érdekében, és a saját megújhodási lehetőségeim érdekében ezt akkor abba kellett hagyni” – mesélte Szőke Zoltán.

Ezt a döntést egy két éves elvonulás követte, Szőke Zoltán egy tanyára költözött, ahol jógával és meditációval foglalkozott.

Aztán az élet egy más kihívás elé állította: az Erdőkertesi Művelődési ház vezetője lett. Ezzel kapcsolatban a színész így fogalmazott:

„Próbára tesz az embert egy teljesen új munkakörben, egy teljesen új munkafeladattal, hogy hogy állja meg a helyét itt és vajon mi az az újítás, mi újat tudok behozni, hogyan tudom a fiatalokat úgy integrálni a kultúra, a nyelv, a művészet iránt, hogy ne állandóan a világhálón lógjanak, mert ugye a világhálóval nem tudunk versenyezni” – mondta a színész, majd így folytatta:

„Ilyen módon még nem voltam vezetői szerepben, viszont az ember valahol tisztában van az erősségeivel és a hiányosságaival. Én az elmúlt 21 évben még televíziózásban vettem részt aktívan, úgy éreztem, hogy van egyfajta vezetői képességem, tehát az ember azt érzi” – vallotta be Szőke Zoltán.

Itt megnézheted a teljes riportot.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!