Szabó Ádám nagyon kiakadt néhány követőjére: szókimondó videóban üzent azoknak, akik kiverték nála a biztosítékot

Szabó Ádám és Széki Attila a Sztárban Sztár mostani évadának forgatásakor lettek nagyon jóban, olyannyira, hogy mára barátokká váltak.

Barátságukat pedig egy közös dallal pecsételik meg, erről először Curtis írt közösségi oldalán: “megírtuk szerintem Ádim eddigi élete legerősebb dalát…Természetesen én is benne leszek. Remélem sokan várjátok már” – újságolta el a nagy hírt a rapper.

Ezt nem sokkal később Szabó Ádám is megerősítette. “Jövőre egy olyan dalt hozunk Nektek, hogy már most előre elnézést kérünk tisztelettel! Csak szépen köszönök el, Szervusztok!” – olvasható Ádám bejegyzése.

A rajongók közül azonban nem mindenki fogadta osztatlan lelkesedéssel a hírt, sokan elkezdtek aggódni Ádámért, hogy Curtis majd rossz irányba viszi.

“Most a biztosítékot sikerült kicsapnia párotoknak nálam és nem nagyon értem, hogy mi történik és egyáltalán miért írjátok, hogy akár a rajongóimat is elveszíthetem ezáltal?!” – kezdte az élő bejelentkezést Ádám, majd így folytatta:

„Tegnap annyira boldog voltam, hogy megittam egy pár pohár bort és kínáltam Attikát is, aki konkrétan azt mondta, hogy ő nem fog inni, mert szeretne józan maradni és ez így is történt, szóval akik előítéletesek azok fejezzék ezt be, mert kezd nagyon-nagyon unalmas lenni, hogy engem féltetek az Attitól, mert ne féltsetek és mindenki a saját maga háza táján söpörjön!”

Itt tudod meghallgatni a teljes videót:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ádám Szabó (@szaboadamofficial) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!