Sydney van den Bosch videóban védi az álláspontját: ezt mondja a csalásról és a többi, nagy vihart kavart történésről

Sydney van den Bosch a Farm VIP játékosa saját közösségi oldalán mondta el, hogy látja a dolgokat, mi a véleménye arról, hogy Demcsák Zsuzsa kifejezett tiltása ellenére ő mégis segített Terecskei Ritának a párbaj során illetve, hogy kitől is ered az az ötlet, hogy a lányoknak a két fiút kéne hazaküldeniük.

“Sydney élőzésbe kezdett az Instagramján, ahol elmondta, hogy egyáltalán nem bánta meg, hogy segített a barátnőjének, szerinte ugyanis ez normális emberi reakció volt a részéről. Ám érdekes módon a kommentelők nem is ezen voltak fennakadva, hanem inkább azon, hogy miután a műsorvezető, Demcsák Zsuzsa mindezzel szembesítette, a modell magyarázkodásba és tagadásba kezdett, neki és a társainak is, ami már a második kínos szituációja volt a napokban Sydneynek. A héten ugyanis az is kibukott, hogy Vivivel a két fiú, Kucsi és Zalán kigolyózásáról beszélgettett és bár mint ötletgazda a két lány azóta is hevesen egymásra mutogat, a bevágott felvételrészlet Vivit igazolja, s úgy tűnik a modell szájából hangzott el először a ravasz terv” – írja a Bors.

A TV2 Mokka című műsorában Sydney van den Bosch és Terecskei Rita volt a két vendég, ott is megkérdezték Sydney-től, hogy valóban súgott-e Ritának.

“Hát most utólag kiderült, hogy igen, de én abban a blackoutban, amikor az ember tényleg izgul, nem is tudtam, hogy hogy tudnék segíteni neki és mit csináljak. Pontosan az ember nem emlékszik arra, hogy mit mondott ki. Tudtam, hogy segítek, de hogy pontosan mi hangzott el, azzal én is most találkoztam először. Hát kaptam érte hideget-meleget, de hát ki az, aki nem segítene a társának” – próbálta védeni az igazát a modell.

Ezt a felvételit itt tudod végignézni:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!