Schobert Norbi 100 kilós, képzett testőrt fogadott Rubint Réka mellé: feldúltan számolt be arról, miért volt erre szükség

Schobert Norbi eddig a körülményekhez képest higgadtan és meglehetős jámborsággal kezelte a gyűlölködő hozzászólásokat, de van egy csoport az utálkozók között, akik átléptek egy határt.

Az egyik közösségi oldalon ugyanis már körülbelül 20 000 tagot számlál az a csoport, akik évek óta hazugságokkal igyekeznek lejáratni Rubint Rékát és Schobert Norbertet és időről időre meg is fenyegetik őket.

Éppen ezért döntött úgy Norbi, hogy ami az utóbbi időben ott folyik az már nem játék, és a biztonság kedvéért egy testőrt fogad felesége mellé. Így számolt be minderről a Ripostnak:

“Sajnos nem úri hóbortból fogadtam testőrt Réka mellé. Mindenki elhiheti, hogy ő sem érzi magát jól attól, hogy mindenhová egy százkilós képzett fickó kísérgeti, de nem volt más választásunk. Ennek a csoportnak a tagjai megjelentek Réka edzésén, ahonnan egy fenyegetésnek szánt posztot tettek ki az oldalukra. Az egyik tagjuk lefényképezett egy palackot, amit kezében tartott és közölte, hogy sav van benne, majd megkérdezte, hogy arcon öntse-e vele a színpadon tornázó feleségemet” – közölte indulatosan Norbi.

De nem ez volt ez egyetlen durva kijelentése a csoportban, Norbi ugyanis folytatta a beszámolóját:

„Egy másik alkalommal az egyik tag azzal büszkélkedett a csoportban, hogy a feleségem előtte ment át a zebrán, neki pedig megfordult a fejében, hogy a fék helyett inkább a gázra lép” – mondta dühödten a fitneszguru.

Kíváncsian várjuk, hogy a csoport tagjait éri-e bármilyen retorzió a durva kommentek miatt. Ha lesz valami fejlemény az ügyben beszámolunk róla.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!