Rubint Réka Norbival közös képpel jelentkezett a kórházból: elárulta, mekkora a baj és meddig marad bent a férje

Tegnap délután érkezett a hír, hogy Schobert Norbertet mentőhelikopterrel kórházba szállították. Rubint Réka akkor csak szűkszavúan nyilatkozott férje állapotáról, és azt ígérte, amint van valami fejlemény, bővebb tájékoztatást ad.

Közben kiderült, hogy Norbi mikor, hol és hogyan lett rosszul, erről szóló cikkünket IDE KATTINTVA tudod elolvasni.

Most végre újból jelentkezett Rubint Réka és hírt adott szerelme állapotáról. Többek között ezt írta a közösségi oldalán: “Ígéretet tettem, hogy amint tudok, jelentkezem. Szeretném megosztani Veletek, hogy az egyik legféltettebb kincsem, a Szerelmem, jól van. “Tisztelettel és mérhetetlen HÁLÁVAL tartozom a mentőszolgálat ,az orvosok, a kórházi dolgozók és nem utolsó sorban a szomszédaink azonnali segítségnyújtásáért és profizmusáért! Norbi állapota stabil. A legjobb kezekben van” – kezdte a beszámolót Réka, majd így folytatta:

“Ha minden abban az ütemben halad ahogy eddig, akkor a jövő hét elején elhagyhatja a kórházat! A Jóisten kegyelme, szeretete és az Őrangyala ismét Vele/Velünk volt. Köszönjük a rengeteg támogató üzenetet, energiát … nagyon-nagyon sokat jelent és nagyon szeretünk Titeket”.

Rubint Réka teljes bejegyzését itt elolvashatod:

Jobbulást kívánunk Norbinak!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!