Richard Gere elárulta, mitől olyan kiegyensúlyozott az élete: “Van egy hatásos gyakorlat, amit évekkel ezelőtt kezdtem el alkalmazni”

Az idén 72 esztendős Richard Gere mindig is szeretett filozofálni, több mint húsz éve buddhista, még a dalai láma is jó barátja.

Érdemes odafigyelni gondolataira, mert köznapi módon fogalmazza meg őket, mindenki számára érthető jó tanácsokat ad. A boldogságról szóló intelme az egyik kedvencünk. Így szól:

„Van egy nagyon jól működő gyakorlat, amit évekkel ezelőtt kezdtem el alkalmazni. Az első lépés, hogy ha egy személyre vagy egy állatra gondolok, vagy éppen találkozom velük, mindenképp azt mondom nekik:

Kívánom, hogy boldog légy!

Nagyon fontos, hogy ne csak kívánjam, hanem valójában úgy is gondoljam. Ez ez a gondolat, ami mindent megváltoztat közted és az illető személy között. Az események ezután pozitív töltést kapnak, és minden a lehető legjobban alakul.

Tapasztalatból mondom ezt. Néha voltak nagyon nehéz helyzetek, emberek és találkozások, de, ha ezzel a gondolattal indítottam, minden megváltozott. Csodás dolog látni, hogyan alakulnak át a negatív gondolatok, érzések, történések.

Alakítsd át a történéseket, mondd ki, kívánj boldogságot, és felhőtlen lesz körülötted mindenki. Próbáld meg, és meglátod, hogy egyetlen mondattól, mennyire megváltozik az életed.”

Oszd meg, hogy minél többen tudjanak róla!