Mire képes a féltékenység: átmászott a kerítésen és jól helybenhagyta volt pára új kedvesének kocsiját egy nő Kecskeméten

Egy 47 éves nő nem tudta elfogadni, hogy volt barátja új párra talált: bosszút forralt, és dühét az az új barátnő kocsiján élte ki: jól helybenhagyta az autót, 270.000 Ft-os kárt csinált.

police.hu így számol be az esetről:

“Egy 43 éves kecskeméti asszony tett bejelentést 2020. április 26-án 9 órakor a rendőrségen. Elmondta, hogy a tanyája udvarán álló autóját valaki megrongálta: a kocsi karosszériájának szinte minden elemén hosszú, mély karcolások vannak. A feljelentő arról is tájékoztatta a nyomozókat, hogy a szomszédja látta, hogy egy nő bemászik a kerítésen, illetve a feltételezett elkövető később üzent a károsultnak, miszerint reméli, hogy „így is élvezni fogja az autóját”.

A történetből kiderült, hogy a sértett jelenlegi párjának egy 47 éves helyi asszony volt rövid ideig a barátnője, aki bosszút akart állni, miután a férfi elhagyta. A nő ezért bemászott vetélytársa házának az udvarára, és egy ott talált csavarhúzóval az autóját összekarcolta, 270.000 forint kárt okozva ezzel áldozatának.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vagyonvédelmi Alosztályának munkatársai az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségre.” – zárja az ügy ismertetését a police.hu.

A képek magukért beszélnek, rettenetesen néz ki az összekarcolt autó:

(Képek forrása: police.hu)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!