Rejtett kamerával vette fel az RTL, hogyan próbált nyomást gyakorolni az egyik áldozatra K. Endre a botrány után: itt a videó!

K. Endre nem adja fel. A kegyelmi ügy főszereplője manipulált vallomásra akarta rávenni a bicskei gyermekotthon egyik molesztált áldozatát.

Mindezt ráadásul néhány hete, a kegyelmi botrány kirobbantása után próbálta véghezvinni – derül ki az RTL Házon kívül című műsorának exkluzív riportjából.

Arra a fiúra próbált nyomást gyakorolni, akinek a vallomása néhány évvel ezelőtt nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a gyermekotthon volt igazgatóhelyettese börtönbe kerüljön.

Először két hete kereste fel őt K. Endre, hatezer forintot és egy doboz cigit adott a fiúnak és édesanyjának, be is vásárolt nekik.

A fiú akkor belement, hogy videóra mondja, amit K. Endre kért tőle. Három felvétel is készült, amelyek a volt igazgatóhelyettes ártatlanságáról szóltak.

Aztán néhány nappal később ismét találkoztak, akkor K. Endre az ügyvédjére hivatkozva arról beszélt, lehet, hogy szükség lenne egy új videóra is.

Ezt a találkozót az RTL stábja rejtett kamerával rögzítette. A fiú azt is elmesélte, mi történt a korábbi találkozókon:

„Néhány héttel ezelőtt egyszer csak anyukám mondta, hogy K. Endre keres telefonon, mert találkozni szeretne velem” – mesélte a most 21 éves srác, aki épp a hajléktalanszállón élő édesanyjánál volt látogatóban.

K. Endre azonnal találkozni akart vele, a fiú csodálkozott is, mert mint kiderült, K. Endre a szálló elől hívta. A találkozó rövid volt: K. Endre azt szerette volna, ha a fiú felmond néhány rövid szöveget a telefonjára, amik azt igazolják, hogy a volt igazgatóhelyettest ártatlanul ítélték börtönbüntetésre.

Lementem hozzá, találkoztunk, vett nekünk enni, anyukámnak cigit, adott hatezer forintot, pénzt, segített, beszélgettünk, csináltam neki két videót az ártatlanságára – mesélte a fiú a Házon kívülnek, hozzátéve, hogy mivel szerfüggő, akkor is tudatmódosító szerek hatása alatt volt.

„K. Endre elmondta, hogy mit kéne mondanom. Én fogtam a kezembe a telefont, és úgy mondtam el. Azért, hogy neki az ártatlansága fennmaradjon, és hogy ne kerüljön bajba” – idézte fel a történteket. Itt láthatod a rejtett kamerás felvétel egy részletét:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!