Forgalommal szemben hajtott fel az M6-osra egy 77 éves nő, jókora balesetet okozott, majd se szó, se beszéd elhajtott

Nem elég, hogy a 77 éves, idős nő forgalommal szemben ment fel az autópályára, miután látta, hogy az ő hibájából baleset történt, segítségnyújtás nélkül elhajtott.

Így számol be az esetről a police.hu:

“A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. december 8-án délelőtt az M6 autópálya külső sávjában személygépkocsival közlekedett Százhalombatta irányából Érd felé egy idős asszony a forgalommal szemben. A vele ellentétes irányba haladó, szabályosan közlekedő gépkocsi sofőrje, hogy az ütközést elkerülje, satufékezett és az elakadásjelzőt is bekapcsolta. A mögötte közlekedő jármű vezetője azonban a fékezésre kényszerült autó bal hátsó részének ütközött, majd a bal oldali szalagkorlátnak csapódott.

A két sofőr nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett, mindkét kocsiban milliós nagyságú anyagi kár keletkezett. A balesetet okozásáért felelősség tehető nő nem állt meg segítséget nyújtani, megfordult autójával és elhajtott.

A helyszínre érkező rendőrök fél órán belül azonosították a közlekedési balesetet előidéző gépkocsit, valamint annak tulajdonosát. A 77 éves asszonyt a gárdonyi egyenruhások ercsi lakóhelyén érték utol, aki a cselekmény elkövetését szóban elismerte. Elmondása szerint Százhalombattánál hajtott fel az M6 autópályára a forgalommal szemben. Annak ellenére, hogy látta a történteket, megfordult, majd ercsi otthonáig meg sem állt.

Az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt indított eljárást” – olvasható az esetleírásban.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!