Osváth Zsolt nem köntörfalazott Magyar Péterről: “Ameddig egy férj hangosan ordibál a feleségével, és…”

Szerda este Osváth Zsolt új videót tett közzé a legnagyobb videómegosztó portálon, melyben Magyar Péterről mondta el a véleményét.

Leginkább a Magyar Péter és Varga Judit közti veszekedést véleményezte Osváth, a témát pedig így vezette fel:

„Én magam múlt héten hallottam róla először, hogy ezen a héten Magyar Péter személyét hitelteleníteni hivatott anyagok látnak majd napvilágot.

Azt is tudtam, hogy ez nem kormányoldalról fog indulni, hanem ez össztűz lesz” – kezdte a YouTuber, majd így folytatta:

„Azt akkor még senki nem tudta, hogy Magyar Péter ennek elébe megy. Jól döntött azzal Magyar Péter hogy megelőzte ezt hogy előbb kiállt ezzel?” – teszi fel a kérdést Osváth Zsolt.

Majd egyből meg is válaszolja: „Én azt gondolom, hogy igen.” – utalva arra, hogy Magyar Péter maga írta meg az egyik posztjában, hogy néhány évvel ezelőtt veszekedett akkori feleségével, és erről rendőrségi jelentés is készült.

“Ameddig egy férj hangosan ordibál a feleségével, és a feleség ugyanazt csinálja a férjével, az nem közügy” – mondta el ezzel kapcsolatban Osváth Zsolt.

A YouTuber arra is reagált, hogy Varga Judit egy hónap után megtörte a csendet és új, a családon belüli erőszakról szóló videót osztott meg közösségi oldalán.

“Nagyon-nagyon furcsa az, hogy a lemondása óta Varga Judit abban az egy esetben törte meg a csendet amikor betartható a volt urának” – hangsúlyozta Osváth.

Hogy mi mindent mondott még Magyar Péterről és Varga Juditról, és milyen fontos kérdéseket tett fel Magyar Péternek, az kiderül a videóból:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!