Krausz Gábor: “Amikor azon sírsz, hogy nem mehetsz bulizni, nem mehetsz moziba, nem mehetsz sehova, gondolj azokra akik…”

Krausz Gábor népszerű séf most nem a konyhaművészettel kapcsolatban írt egy fontos bejegyzést, hanem a világjárvánnyal kapcsolatban írta le gondolatait:

“Amikor azon sírsz, hogy nem mehetsz bulizni, nem mehetsz moziba, nem mehetsz tüntetni, nem mehetsz sehova, gondolj azokra akik 1 éve megállás nélkül, erőn felül azon dolgoznak, hogy életeket mentsenek. Az anyádét, a testvéredét, a szomszédodét, a kollegádét, a volt osztálytársadét, gondolj rájuk és reménykedj, hogy nem kell velük találkoznod. Minden orvosnak, ápolónak, mentősnek, kórházi dolgozónak erőt és kitartást! Reméljük már nincs sok hátra” – olvasható a séf posztjában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

G à b o r K r a u s z (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Szavai úgy tűnik, hogy célba találtak, mert egy közel negyven éve az egészségügyben dolgozó ápolónő ezekkel a mondatokkal reagált Krausz Gábor bejegyzésére:

„Köszönöm Gábor ezeket az együttérző szavakat! 37 éve dolgozom az eü-ben mint ápoló, de ezt ami most van egy szóval lehet jellemezni “borzasztó”!! Olvastam a kommenteket el vagyok képedve, megyek a városban és a maszk használat is még mindig problémát okoz sok embernek! Két hónapot lehúztam a covid osztályon és újra menni fogok, bizony voltak napok mikor sírva mentünk haza, egyrészt a fárdtságtól, másrészt a mentális teher miatt. Nagyon-nagyon sajnálom, hogy még mindig vannak kétkedők és ilyen felelőtlen emberek!! Magyar ember sajnos semmiből nem tanul még így sem, hogy parázslik a fenekén a gatya” – írta az egészségügyben dolgozó hozzászóló.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Instagram – Krausz Gábor)