Osváth Zsolt durván kiosztotta Tóth Gabit: “Nem azért lett közutálat tárgya, mert nemcsak a tüzet rakták meg Erdélyben, hanem…”

Nem csitulnak az indulatok Tóth Gabi és Krausz Gábor válása körül, ráadásul mindig felbukkannak új fejlemények is.

Rengeteg véleményformáló mondta már el, mit is gondol a szaftos sztoriról. Sokan várták Dancsó Péter véleményét is.

Nos, a videó megérkezett, és Dancsó bizony nem finomkodott benne, ide kattintva láthatod a tanulságos felvételt.

Ide kattintva pedig megnézheted, milyen fontos részletet szúrt ki Pottyondy Edina Tóth Gabi egyik posztjában.

Osváth Zsolt is csatlakozott azokhoz, akik elmondják gondolataikat az üggyel kapcsolatban, érdemes az ő szavait is idézni:

„Nem azért vannak felháborodva az emberek, mert itt valaki csalfa volt. Hanem azért, mert ameddig valaki csalfa volt, addig a Család.hu-n a mi adóforintjainkból osztotta az észt a keresztény-konzervatív értékekről

Ráadásul szabad szemmel jól látható összegért hiányolta a családját cikkekben és blogokban, amíg az erdélyi turnén egészen új értelmet nyert a nemzeti összetartozás.”

„Itt nem a félre***-ás és a válás szerintem a nagyközönség sérelme, hiszen ez tényleg bármikor, bárkivel előfordul, és ehhez egyáltalán nincs közünk, csak annak a két embernek.

Hanem az, hogy itt át lettünk ***-va, és nem kicsit, hanem nagyon. Azt hittük, hogy ezt a kapcsolatot ember nem választja szét, aztán mégis?!”

“Gabi nem azért lett közutálat tárgya, mert nemcsak a tüzet rakták meg Erdélyben, hanem azért, mert ő ennek az ellenkezőjével vértezte fel magát a kommunikációjában” – hangsúlyozza Osváth Zsolt.

Itt megnézheted teljes hosszában is a videót, mindenképp megéri belepillantani:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!