Kulka János és Lang Györgyi elárulták Tillának: közös gyerekük is lehetett volna, hiszen Györgyi terhes volt

Till Attila Propaganda című műsorában Kulka Jánoshoz látogatott el, akit születésnapja alkalmából fel is köszöntött egy hatalmas tortával. A Kossuth-díjas színművész nemrég töltötte be 62. életévét.

Kulka János megmutatta gyönyörű lakását, festményeit (kiderült, hogy sztrókja után, mintegy terápiaként festeni kezdett), mesélt nemzetközi hírű orvosprofesszor édesapjáról és édesanyjáról, aki a Magyar Televízió első bemondónője volt.

Megszólalt a műsorban Kulka Janina, Kulka János nővére is, aki szintén híres orvos, kiderült, hogy nagyon szoros a kapcsolat a két testvér között.

Aztán Kulka János és Tilla Lang Györgyit látogatták meg, megtudhattuk, hogy Lang és Kulka gyerekkoruk óta ismerik egymást, együtt végezték el a Színművészeti Főiskolát és több évig együtt is laktak.

Úgy éreztem, a mi kapcsolatunk elképesztően csodálatos, mindjárt megkéri a kezemet. Aztán este hazamentünk a színházból, és azt mondta: “Ugye, milyen rossz már ez a kapcsolat? Én inkább elköltöznék.” “Egy évig ki voltam borulva” – mesélte a színésznő-énekesnő.

“Szörnyű volt, terhes voltál” – mondta Kulka János, az apa természetesen ő volt. “Lenne egy kövér, szőrös, széles szemöldökű, undok kislányunk” – vágta rá viccesen Györgyi.

A gyermek végül is nem született meg, János és Györgyi kapcsolata pedig egy nagyon szoros barátsággá alakult, nagyon jóban vannak, hetente találkoznak.

A műsort itt tudod megnézni:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: TV2)