Orvost! Orvost! – üvöltötték az Exatlonban, Nagy Dani súlyos sérülést szenvedett, kórházba vitték. Ez derült ki a balesetéről:

Nagy Daninak nincs szerencséje a sérülésekkel az idei Exatlonban. Már korábbi csuklósérülése miatt is rengetegen aggódtak érte, a tegnapi adásban azonban még súlyosabb baleset érte.

A játék során az akadálypályán a mobil kikötő végén rosszul esett, és olyan szerencsétlenül ért földet, hogy a jobb lábfeje maga alá fordult. Ráadásul az esés után rögtön elkezdett dagadni a lába, így nem volt kétséges, hogy orvosi ellátásra szorul.

Társai, mikor meglátták a sérülését, rögtön orvosért is kiáltottak. “Orvost! Doktort!” – üvöltötték. Szerencsére, hamar érkezett a segítség.

A dagadás és az állandó fájdalom miatt Dani azt gondolta, hogy eltört a lábfeje. Később szerencsére az orvosok kizárták a törést, addig azonban még időnek kell eltelnie, hogy kiderüljön, a szalagok Dani lábában mennyire sérültek.

Erről valószínűleg a csütörtöki adásban kaphatunk információkat. Ha a szalagok elszakadtak, akkor Dani számára véget is érhet az Exatlon, hiszen az abból való felépülés hosszú időt vesz igénybe.

Gyors gyógyulást kívánunk Nagy Daninak. Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!