Kiderült miért kerülhetett válságba Balázs házassága: felesége komoly választás elé állította

Az informátorok szerint Sebestyén Balázs és felesége Viki házassága épp egy problémás időszakban volt, mikor a műsorvezető elutazott a kolumbiai dzsungelbe.

A távollét pedig nem segített a problémák megoldásában, sőt, felszínre hozta a régi sérelmeket.

Blikk információi szerint a hosszú hetekig tartó tengerentúli forgatás csak olaj volt a tűzre, hiszen Vikiben még élénken élhettek a nyolc évvel ezelőtti emlékek.

Balázs akkor a második gyermekük érkezése előtt utazott el a Celeb vagyok, ments ki innen! stábjával, amely nem volt jó pont a párjánál.

A népszerű műsorvezető pontosan tudta, hogy meg kell találnia az egészséges egyensúlyt a munkája és a magánélete között, mert bár futott a szekér, a családjának is szüksége volt rá.

A lap úgy tudja, a párja akkor válaszút elé is állította: a karrier vagy a família? Balázs pedig megígérte, hogy visszavesz a tempóból, és többet lesz a szeretteivel.

Ezután hozta meg azt a döntést, hogy a jövőben kevesebb tévés felkérést vállal családja érdekében. Talán nem véletlen, hogy 2017-ben új páros vezette a kalandreality ötödik évadát, idén azonban Balázs újra igent mondott a felkérésre.

Emiatt azonban – a lap értesülései szerint – már hetekkel az indulás előtt feszültség alakult ki a házaspár tagjai között.

Viki nehezen élte meg férje hiányát, és ezen nem segített a köztük lévő kontinensnyi távolság.

Viszont a Blikk úgy tudja, hogy Balázs hazatérése után sikerült megbeszélniük a problémáikat. Balázs egyelőre  nem akart nyilatkozni a témában.

Neked mi a véleményed? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Sebestyén Balázs Instagram oldala)