Őrület, mit válaszolt Magyar Péter Tiborcz Istvánnak! “Ma megtudhattuk a nemzet vejétől, hogy…”

Magyar Péter kedd este újabb Facebook bejegyzést osztott meg, amelyben többek között válaszolt Tiborcz Istvánnak, illetve korábbi állásai és az azokról való lemondások is szóba kerültek.

Ezt írta erről: “Kiteszem ide a Mészáros féle MBH bank felügyelőbizottságából történő lemondó nyilatkozatomat. Miután bejelentettem a banknál a lemondásomat, ma kaptam meg a bank vezetőitől a dokumentumot aláírásra.

Talán még ma kikerül a tőzsde honlapjára. Ma szintén visszaigazolta a Magyar Közút Zrt., hogy a minisztérium február 10-i nappal tudomásul vette a lemondásomat.

Ennyit a propaganda sajtó hazugságairól. A valótlanságokat terjesztő sajtótermékek ellen sajtó-helyreigazítási eljárást indítok és ha szükséges, személyiségi jog pert is, csak hogy visszatérhessek az eredeti ügyvédi hivatásomhoz és hogy érezzék a törődést.

Ha a bíróság esetleg megítél valamilyen kártérítést, azt felajánlom a bicskei áldozatoknak.

Tiborcz István közben reagált Magyar Péter korábbi kijelentésire, hogy mi mindent mondott, azt ide kattintva láthatod.

Neki is válaszolt Varga Judit exférje, méghozzá nem is akárhogy:

“Ma megtudhattuk a nemzet vejétől, hogy ő nem akar a politikai csatározásokba belefolyni (nyilván azok hasznát élvezni egyszerűbb).

Azt is megírta, hogy ő az épített örökség megmentéséért szeretne dolgozni. Szerintem ez egy nemes cél, esetleg egészítsük ki az ipari méretű lopás elleni harccal és fogjunk össze” – írta Magyar Péter.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Magyar Péter Facebook oldala)