Óriási adok-kapok Majka és Puzsér közt: “mikor egy hozzád hasonló, testnevelésből felmentett hólyag…”

Hatalmas adok-kapok alakult ki Majka és Puzsér Róbert között. Az egész azzal kezdődött, hogy Puzsér írt egy kemény kritikát Puskás Petiről.

Puskás Peti védelmére kelve Majka beszólt Puzsérnak, aki válaszul Majkát is kiosztotta:

“Tudod, Magyarországon senki nem maradt le arról, hogy neked, a Petinek meg a haverjaitoknak mennyire bejött az élet: nagyon csekély teljesítménnyel, de nagyon nagy gátlástalansággal és szégyentelenséggel hatalmasat kaszáltok” – kezdte Puzsér az Indexen megjelent publicisztikájában.

Kicsivel később így folytatta: “Most meg arra használ téged a tömegmédia, hogy minél több hozzád hasonló hülye gyerek higgye el: a pofátlanul előadott magamutogatás egy valóságshow-ban igenis karriert és sztárságot okozhat.”

Írása egy pontján Robi még gyávának is nevezte Majkát: “Hát miféle gengszterrapper vagy te, Majka papa, hogy még egy senkiházi kritikussal folytatott vitádban is a hatalom védősáncai mögé vonulsz, és onnan jelentgetsz? Ennyire gyáva lennél, hogy még ellenem is a nagyívű nyelvcsapásaidra szorulsz?”

Majka a közösségi oldalán válaszolt Puzsér Róbert írására, ő sem válogatta meg a szavait. Többek között ezt írja:

“Kérlek, azt, hogy mennyire vagyok gyáva, tartogasd majd arra az esetre, mikor végre-valahára találkozunk a való életben, és majd férfiként kell vállalnod véleményed.”

“Nem szeretnék neked csalódást okozni, miként viselkedik egy „gengszterrapper”, mikor egy hozzád hasonló, testnevelésből felmentett hólyag ócsárolja.”

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: TV2 és MTI – Koszticsák Szilárd)