Nagy változás a DIGI-nél június 1-től! Az ügyfelek nem fognak tudni csatlakozni egy fontos hálózathoz:

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy 2023. június 1-től a DIGIMobil előfizetői Magyarországon belül már a Vodafone belföldi hálózatán keresztül vehetik igénybe mobil hang- és adatszolgáltatásainkat.

A lépéssel országos lefedettséget biztosítunk ügyfeleinknek, amit 2023. december 31-ig garantált áron, DIGIMobil előfizetésekben szereplő kedvező tarifákon és SIM kártya csere nélkül biztosítunk.

A DIGIMobil korábbi hálózatára 2023. június 1-jétől az ügyfelek már nem fognak tudni csatlakozni – olvasható a DIGI tájékoztatójában.

A tájékoztatóból kiderül: az ügyfelek telefonszáma nem változik, SIM kártya cserére sem lesz szükség.

Továbbra is a DIGI marad a mobilszolgáltató, az ügyeket is a DIGI ügyfélkezelési pontjain lehet intézni.

A 2023. június 1-től életbe lépő mobilhálózat váltás a DIGIMobil díjcsomagok forgalmi díjait, valamint a díjcsomagban foglalt lebeszélhető perceket és adatkeretet nem érintik, ugyanazon perc- és sms díjakkal használhatják tovább előfizetésüket az ügyfelek 2023. december 31-ig.

A külföldön indított hívások (roaming) feltételei nem változnak, továbbra is a DIGIMobil korábbi roaming feltételei és díjai érvényesek. A havidíjak a 2022. novemberében bejelentett, és 2023. május 1-jén életbe lépő inflációkövető díjkorrekciót követően nem változnak.

A VoWifi, azaz hanghívás WiFi hálózaton keresztül szolgáltatás megszűnik, a VoLTE szolgáltatás továbbra is elérhető marad.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!