Nacsa Olivér is elkapta a világjárványt: “Most kezdem a 9. napot és pokoli szar!” Elárulta, mi most a legfontosabb számára:

Ahogy figyeljük az utóbbi hetek világjárvánnyal kapcsolatos, aggodalomra okot adó számait, láthatjuk, hogy sajnos egyre többen fertőződnek meg.

Az ismert emberek, művészek sem jelentenek kivételt, nap mint nap olvashatjuk, melyik híresség kapta el a fertőzést. A világjárvány a rendkívül népszerű humoristát, Nacsa Olivért sem kímélte. Ő maga vallott arról közösségi oldalán, hogy van most:

“Nem tudom, hogy hol is kezdjem?! Talán azzal vezetném fel, hogy vigyáztam! Sőt nagyon vigyáztam! Nem mentem sehova, nem érintkeztem senkivel, amikor vásárolni mentem FFP2-es maszkban tettem. És mégis megtalált ez a szörnyeteg! Most kezdem a 9. napot és pokoli szar! A legeslegfontosabb küldetésem most a tüdő védelme! Folyamatosan mérem az oxigén szintet. Döbbenten olvasom, hogy mennyi ember van az utcákon, sokan maszk nélkül!!! Egyszerűen hihetetlen! Az emberiség történetének egyik leghalálosabb járványa zajlik. Csak az én ismeretségi körömben már több halálos áldozat van. Emberek az ég szerelmére, VEGYÉTEK KOMOLYAN!!! Nincs kivétel!” – hangsúlyozta a humorista.

Nacsa Olivér bejegyzését teljes hosszában itt tudod elolvasni, nagyon tanulságos gondolatokat tartalmaz:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép forrása: Nacsa Olivér Facebook oldala)