Magyar Péter borította a bilit, kitálalt ATV-ről: “Önök a választás előtt szándékosan meghamisították az…”

Magyar Péter kedden késő délelőtt hosszú posztban borította a bilit, és kitálalt az ATV-vel kapcsolatban.

A csatorna és a politikus között régóta feszült volt a viszony, ami hétfő este csúcspontra jutott. A dolog odáig fajult, hogy Magyar Péter kivonult az ATV stúdiójából.

A történtekre reagálva a politikus az alábbi bejegyzést tette közzé:

“Értem én, hogy kellemetlen, hogy mostanra mindenki számára kiderült, hogy az ATV és az Önhöz közel álló médiumok ezer (személyes és tulajdonosi) szállal kötődnek a fideszes médiabirodalomhoz és a propagandához.

Megértem, hogy Rogán Antalék megrendelték önöktől a tegnapi hazug provokációt, amit a megafonos közpénzégető propagandisták tűkön ülve vártak (alig átlátszó, hogy Bohár Dániel két perccel azután, hogy kijöttem a stúdióból, már összevágott videót és posztot tett ki az oldalára).

Megértem, hogy jó Rogán körével közös cégeket gründolni. Megértem, hogy jó NER-es partikban lazítani és Rogán Cilivel ünnepelni szülinapot.

Viszont mielőtt perrel fenyegetőzik, konzultáljon egy jogásszal. Én a tegnapi posztomban nem neveztem meg senkit vallási hovatartozása kapcsán. Bár akár meg is tehettem volna, mert minden érintett büszkén vállalta a nagy nyilvánosság előtt, hogy a Hit Gyülekezete nevű “egyházhoz” tartozik.

Önök a választás előtt szándékosan meghamisították az egyik külföldi lapnak adott interjúmat.

A háború kapcsán olyan dolgot adtak a számba, amivel aztán lejárathatott volna a rogáni propaganda. Akkor ez nem jött össze. Most más módon próbálkoznak.

Csodás látni, hogy a rogáni propaganda egységesen, szó szerint lehozza ugyanazt a hazugságot a tegnapi esetről. Végre a médiában is összenő, ami összetartozik” – olvasható a posztban.

Ha tudni szeretnéd, hogyan és miért vonult ki az ATV stúdiójából Magyar Péter, ide kattintva láthatod.

Ha a másik fél, azaz Rónai Egon reakciójára is kíváncsi vagy, ide kattintva megnézheted.

Ha pedig érdekel, hogy a Magyar Újságírók Országos Szövetsége alelnöke, Vicsek Ferenc miért szólt be Rónai Egonnak, ide kattintva kiderül.

Természetesen, ha az ATV reagál majd Magyar Péter mostani posztjában megfogalmazott állításaira, azt is közzétesszük majd.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!