Vicsek Ferenc beszólt Rónai Egonnak a Magyar Péter botrány miatt: “Lépre csalni a politikust, lekutyakomédiázni a nyilatkozatát, és…”

Hétfő este óta mindenki Magyar Péter és az ATV botrányáról beszél. De mi is történt pontosan?

A politikus az Egyenes Beszéd című műsor vendége volt, ám nem töltött túl sok időt a stúdióban.

Alig pár perc után ugyanis fogta magát, és faképnél hagyta Rónai Egon műsorvezetőt.

Rónai ugyanis egy titokzatos mappát nyújtott át Magyarnak, majd kutyakomédiának minősítette Magyar Péter reakcióját és az ATV-t minősítő nyilatkozatait.

Hogy mi is történt pontosan, azt ide kattintva láthatod.

Magyar Péternek is megvan a véleménye a történtekről, alaposan kiosztotta a csatornát és Rónait. Hogy miket mondott, ide kattintva láthatod.

Vicsek Ferencnek, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége alelnökének sincs túl jó véleménye mindarról, amit Rónai Egon tett. Így fogalmazott közösségi oldalán:

“Ha a főszerkesztőnek baja van az éppen legerősebb ellenzéki párt vezetőjének korábbi nyilatkozatával, akkor azt biztos, hogy adáson kívül kell megbeszélnie a politikussal.

A tv-t nem használhatja erre. Lépre csalni a politikust, lekutyakomédiázni a nyilatkozatát, és a cég sértettségét a választási siker kapcsán aktuális kérdések elé helyezni, lemondani a kérdezés lehetőségéről, az önmagában az újságírói pozíció feladása.

Nem egyenes beszéd” – zárta igencsak erős kritikáját Vicsek, aki egykor maga is műsort vezetett az ATV-nél.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: YouTube)