Letöltendőt kaphat Győzike, ezt mondta a bíróságon: “Nem követtem el semmit, nem csaltam, nem loptam”

Győzikének, azaz Gáspár Győzőnek a minap vádlottként kellett a bíróság elé állnia. Költségvetési csalás az ellene felhozott vád. Az ügy most úgy áll, hogy a showman akár több év börtönt is kaphat.

Győzike érthető módon nem túl boldog és feldúltan nyilatkozott az ügyről a Blikknek:

“Az egyik ügyben pénzbüntetést, a másikban börtönbüntetést kért rám az ügyész. A két ügyet egyesítette a bíróság, és majd ők döntenek arról, mi lesz az ítélet. Holott én nem követtem el semmit, és még azt a pénzt is befizettem, amit el sem csaltam soha. Három éve játszanak velem, mint egy utolsó kutyával. Három éve, amikor a kommandósok lerohantak minket, kihallgattak, feldúlták az életünket, azóta nincs nyugtunk” – közölte a Romantic együttes frontembere.

Az egyik ügyben az ügyészség álláspontja szerint a korábban létrehozott családi vállalkozás nem adózott megfelelően, valamint olyan költségeket számoltak el a cég számára, amelyek valójában Gáspár Győző személyes kiadásai voltak. A másik eljárásban a vád azt állítja, hogy Győzike és testvére luxusgépjárműveket szereztek meg külföldi cégeknek, ám azokat ténylegesen a családtagok használták, áfát pedig nem fizettek utánuk.

Gáspár Győző azonban értetlenül áll az események előtt és a következőket mondja:

“Egyszerűen nem értem, mit keresek itt a bíróságon. Nem követtem el semmit, nem csaltam, nem loptam, ezt be is fogom bizonyítani. Majdnem 60 millió forintot befizettem már, pedig nem loptam el azt a pénzt korábban. Mégis, azt akartam, hogy vége legyen ennek az egésznek, azért utaltuk át az összeget.”

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Nyitókép forrása: MTI – Komka Péter)